W. Roest Verhuizingen

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. W. Roest Verhuizingen

verhuisbedrijf W. Roest Verhuizingen

De Steiger 203, 1351AW Almere, Nederland
Dit is een citaat van W. Roest Verhuizingen zelf:

Het inzetten van Roest Verhuizingen bij het overbrengen van uw kleine of grote (kostbare) bezit geeft u als opdrachtgever rust en de zekerheid dat alles in goede handen is.

Over W. Roest Verhuizingen

Uw boedel wordt zorgvuldig en met de juiste middelen verhuist naar de nieuwe bestemming. Met een jarenlange ervaring beschikt verhuizer, Roest Verhuizingen in Almere over de juiste kennis en middelen om uw eigendommen, dichtbij of ver weg, veilig te verhuizen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over W. Roest Verhuizingen van Google My Business

image description

Voor een zorgeloze verhuizing moet je bij de Firma Roest zijn. Dhr Roest komt persoonlijk langs om alle stappen door te nemen en geeft daarbij ook nog eens zeer bruikbare tips. De mannen die de verhuizing hebben uitgevoerd zijn harde werkers en overleggen alles. Zeer tevreden!!

image description

Heel tevreden over de verhuizing die door Roest is gedaan. Bij een volgende verhuizing zou ik ze zeker weer inschakelen!

image description

Verhuisd door dit bedrijf. Zag er nogal tegenop maar t was top! Aanrader als je gaat verhuizen! Helemaal ontzorgd, bedankt mannen!

image description

Wat een service, echt perfect!! Zeer tevreden!

image description

Professioneel en (klant)vriendelijk bedrijf.