Verhuisbedrijf Banis B.V.

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. Verhuisbedrijf Banis B.V.

verhuisbedrijf Verhuisbedrijf Banis B.V.

Beemsterweg 23, 1311XC Almere, Nederland
Dit is een citaat van Verhuisbedrijf Banis B.V. zelf:

U GEEFT OM UW SPULLEN - DAT DOEN WIJ OOK

Over Verhuisbedrijf Banis B.V.

Verhuisbedrijf Banis bestaat al 125 jaar
met modern materieel zorgen wij voor een snelle verplaatsing van uw inboedel

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Verhuisbedrijf Banis B.V. van Google My Business

image description

Zeer goede service tegen een goede prijs. De verhuizing liep erg soepel en alle spullen zijn met zorg behandeld. Dit is de 2e keer dat we een verhuisbedrijf inhuren maar Banis is verruit de betere

image description

Banis heeft ons een onbezorgde verhuizing gegeven. Heel erg fijn en snel. Netjes ingepakt en snel de spullen verhuisd. Mocht je een verhuisbedrijf zoeken, raden wij Banis aan. Bedankt!

image description

Wat een topbedrijf! Verhuizen is geen pretje, maar de mannen van Banis maken het desondanks leuk. Vrolijk, geestig en deskundig.

image description

Goede service, vriendelijke verhuizers.

image description

Met respect toe kunnen kijken, hoe deze verhuizers te werk gingen. Zo zorgvuldig en snel! Behulpzaam, beleefd, en met gevoel voor humor. Een piano kunnen zij door het kleinste raam nog naar buiten en weer naar binnen takelen. Enorm veilig wordt er gewerkt.