Transpose Logisitics BV

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Lelystad
  4. Transpose Logisitics BV

verhuisbedrijf Transpose Logisitics BV

Apolloweg 321, 8239 DC Lelystad, Nederland
Dit is een citaat van Transpose Logisitics BV zelf:

Transpose is uw adres voor nationale en internationale ondersteuning bij verhuizingen en (inter)nationale transporten. Al bijna 25 jaar zijn we dagelijks onderweg om allerlei goederen naar hun (nieuwe) bestemming te brengen. Ervaring, kennis en betaalbare dienstverlening: daaraan herkent u Transpose.

Over Transpose Logisitics BV

Van full-service tot doe-het-zelf, bij Transpose kunt u terecht van alle soorten verhuizingen passend bij ieder budget. Alle transporten zijn veilig verpakt en volledig verzekerd tegen transportschade.

Wilt u kosten besparen door zelf de verhuisdozen in te pakken? Prima, dan doen wij de rest. Betrouwbaar, veilig en snel. Ga direct naar Verhuizingen Doe-het-zelf.

Wilt u zich liever nergens druk om maken? Ook dat kan! Van inpakken, transporteren tot het schoonmaken van uw oude en/of nieuwe onderkomen

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Transpose Logisitics BV van Google My Business

image description

Met mijn gelueg zijn

image description

Top en leuk bedrijf

image description

Aardige mensen snel geholpen

image description

Snel antwoord. Goede prijzen. Ze weten waar ze over praten. Altijd op zoek naar een oplossing.

image description

Zeer slecht bedrijf ! Werkt met Polen maken veel schade aan je verhuisgoederen en doen dan moeilijk met vergoeden ! Het kantoor is zeer vervelend aan kantoor ik raad hun ten zeerste af