Power Movement V.O.F.

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Eindhoven
  4. Power Movement V.O.F.

verhuisbedrijf Power Movement V.O.F.

Paukenstraat 9, 5642RL Eindhoven, Nederland
Dit is een citaat van Power Movement V.O.F. zelf:

INDUSTRIËLE VERHUIZINGEN ? UW PROBLEEM, ONZE UITDAGING

Over Power Movement V.O.F.

Gespecialiseerd in Industriële Verhuizingen
Powermovement is gespecialiseerd in industriële verhuizingen, machine verhuizingen en machine verplaatsingen. Dit omvat het verhuizen van alle mogelijke machines en alles wat er mee te maken heeft. Wanneer u een nieuwe machine heeft gekocht die van een vrachtwagen moet worden gelost en bij u in het bedrijf geplaatst moet worden, dan bent u eveneens bij Powermovement aan het juiste adres.

Verplaatsingen in uw machinepark zijn soms noodzakelijk, maar dat zijn zaken waar u in principe zo min mogelijk last van wilt ondervinden. Daarom zorgen wij voor een goede voorbereiding en bedenken wij voor u de meest efficiënte oplossing.

Industriële verhuizer
Powermovement is een industriële verhuizer waar u terecht kunt voor groot, klein, licht, zwaar, maar ook voor zeer gevoelige apparatuur. Gewichten van 500kg tot 100 ton vormen voor ons geen enkel probleem. Powermovement zit in een netwerk van uiterst vakkundige specialisten en kan om die reden nagenoeg alle industriële verhuizingen aan. Uw voordeel hierbij is dat er uitsluitend vakkundige specialisten bij u komen, met een hoge motivatie waardoor het benodigde materieel maar zo kort mogelijk ingezet hoeft te worden.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

1 beoordeling over Power Movement V.O.F. van Google My Business

image description

Zeer goede industriële verhuizer. Maakt zijn afspraken waar!!!