Mulder Transport

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Urk
  4. Mulder Transport

verhuisbedrijf Mulder Transport

Marsdiep 13, 8321 MC Urk, Nederland
Dit is een citaat van Mulder Transport zelf:

Mulder Transport

Over Mulder Transport

Voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen bent u bij Mulder Transport aan het goede adres. Wij beschikken over ruime opslagmogelijkheden van huisraad en overige spullen en hebben tevens de juiste mensen en de juiste vervoersmiddelen om uw verhuiswerk te doen.

Voor het verhuizen kunnen wij een breed scala aan auto’s inzetten, variërend van bakwagens met laadklep tot en met grote, gestuurde opleggers met laadklep. Voor tijdelijke opslag van spullen beschikken wij over twee grote verwarmde ruimtes waar uw spullen veilig en verzorgd opgeslagen kunnen worden. Uiteraard kunt u bij ons uw verhuisbenodigdheden aanschaffen, zoals verhuisdozen en speciale dekens.

We hebben tevens ervaring met zakelijke verhuizingen. Deze projecten worden steeds vaker aan ons toevertrouwd. Zo hebben we met een heel team diverse panden volledig ontruimd en weer ingericht, inclusief (de)montage van bureau’s, kasten en stellingen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Mulder Transport van Google My Business

image description

Prima geholpen door vriendelijk personeel.?

image description

Netjes bedrijf ,vriendelijke mensen

image description

Hier mijn rijbewijzen gehaald en tevens mijn verhuizing verzorgd