De Nieuwe Huisuitruimer

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Alkmaar
  4. De Nieuwe Huisuitruimer

verhuisbedrijf De Nieuwe Huisuitruimer

Koelmalaan 336, 1812 PS Alkmaar, Nederland
Dit is een citaat van De Nieuwe Huisuitruimer zelf:

WIJ ONTZORGEN ALS HET OPGERUIMD MOET WORDEN

Over De Nieuwe Huisuitruimer

Wij zijn Suzanne Slinkert & Sebastiaan van der Stoep. Alkmaar noemen wij ons thuis. Beide zijn we met veel plezier werkzaam in de zorg.

Huisontruimingen hadden we hebben al vaker van gehoord en over nagedacht. Maar ja hoe begin je. In 2016 hebben we de dromen omgezet in doen!
De seniorenverhuizingen maar ook de ontruimingen volgde zich al snel op.

Van een goed idee op papier naar een bedrijf met een gedreven team vol met passie lijkt op de droom waar het voor ons begon.

Dagelijks gaan we vol trots op pad om u te ontzorgen bij seniorenverhuizingen en huis ontruimingen.

In ons bedrijf kunnen wij al onze ervaring uit de zorg maar ook als huisontruimers kwijt.

Hoewel iedere huisontruiming hetzelfde klinkt, is dit in de praktijk elke keer anders. Zoals elk huis anders is, is elke wens en situatie anders. Onze passie is om iedere ontruiming op een prettige en respectvolle manier te volbrengen. Wij ontzorgen u, wanneer het opgeruimd moet worden. Uiteraard met onze gezonde afkeer tegen onnodig weggooien en respectvol blijven voor het milieu.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

1 beoordeling over De Nieuwe Huisuitruimer van Google My Business