CWVerhuizingen

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Beek en Donk
  4. CWVerhuizingen

verhuisbedrijf CWVerhuizingen

Leekbusweg 2B, 5741 SV Beek en Donk, Nederland
Dit is een citaat van CWVerhuizingen zelf:

Voor al uw verhuiswensen!

Over CWVerhuizingen

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over CWVerhuizingen van Google My Business

image description

Too bedrijf kundig snel en komt afspraken goed na! Zeker een aanrader.

image description

Heel tevreden! Wat ging het voorspoedig en wat was dit bedrijf zorgvuldig met onze spullen. Geen spijt van deze beslissing ook al kost een verhuizing veel geld. Het was het waard.

image description

Ik zag heel erg op tegen mijn verhuizing omdat ik zelf al bij verhuizingen van vrienden had meegeholpen en verhalen over verhuizers had gehoord maar alle lof voor CWVerhuizingen die dit van begin tot eind perfect hebben verzorgd. Het begon al bij het eerste contact en daarna een gesprek bij mij thuis waarbij direct duidelijkheid werd gegeven, ook de dingen die ik kon doen om het hele proces te versnellen, en in vergelijking met andere aanbieders gaf dit meteen een goede klik en vrij snel de offerte gaccepteerd. De communicatie verliep daarna ook goed, 40 verhuisdozen werden afgeleverd met de optie op meer mocht ik dit nodig hebben en ik kon mijn deel van de verhuizing beginnen. Op de verhuisdag vond ik het toch nog wel spannend in het begin maar zodra ik het team bezig zag was dat snel voorbij, alles werd keurig ingepakt, gedemonteerd, verplaatst, ingeladen. Echt een geoliede machine, iedereen kende zijn taak en de samenwerking binnen het team was ook iets wat mij opviel, super. Daarna in de nieuwe woning alles weer op zijn plaats gezet, gemonteerd en uitgepakt, alle materialen weer mee terug genomen zodat alleen de nog volle verhuisdozen achterbleven en in no time was de verhuizing klaar. Omdat het allemaal zo soepel was verlopen was het sneller dan in de offerte was opgenomen en werd dit dan ook van de prijs afgehaald, ook heel netjes. ik kan wel stellen dat ik heel erg tevreden ben over CWVerhuizingen, de vele tips vooraf en tijdens de verhuizing erg op prijs gesteld en wat een dag was waar ik heel veel stress verwachtte, werd het een dag waarbij ik vooral gelachen heb, heel blij dat ik alles uit handen heb gegeven en ik wil CWVerhuizingen dan ook zeker aanbevelen, top!

image description

Echt waar, we hadden nooit gedacht dat we op ons nieuwe adres terecht zouden komen met al onze spullen in één keer! De vrachtwagen zat wel helemaal vol en er moest zelfs nog een kleine vrachtwagen aan te pas komen. Dat was gewoon mogelijk! Onze verhuizing van een klein dorp in Brabant naar Flevoland zat dankzij de jongens, in de mogelijkheden! Ze hebben ons verhuisd in een dag, ondanks de reistijd van meer dan twee uur en ondanks de vrij grote hoeveheid dozen! De meubels werden naar onze ideeën en wensen neergezet in het hele huis en van sommige antieke kasten werd zelfs nog even de naam genoemd. Leuk! We hadden de leuningen van de trap nog niet aangebracht, maar de jongens deden ondanks de steunen die er niet waren, hun werk alsof ze er wel zaten! Geweldig! De vele dozen kwamen op hun plek alsof het ze geen moeite kostte. ;-) Daar hebben we zo'n respect voor!!! Jongens, jullie waren een team uit duizenden! Jullie hebben niet te zuinig jullie werk gedaan. Het was eigenlijk zelfs wel een beetje gezellig ook, met een grapje op z'n tijd, ondanks dat er zo hard gewerkt moest worden. Echt waar, jullie hebben het "onmogelijke" voor ons waargemaakt. Jongens, we zijn jullie danook "onmogelijk" dankbaar! Succes in de toekomst, met slepen, duwen, wringen, draaien, optillen en meer! Chapeau voor jullie! Jullie zijn echt een aanrader voor iedereen! Peet.

image description

CW Verhuizingen voor 2 verhuizingen gebeld, voor onze eigen verhuizing en nadat mijn vader was overleden en we wat spullen wilden verhuizen. Goed advies bij de voorbereiding van de verhuizing, handige tips van Cyriel gekregen. Overzicht tijdens de verhuizing, erg gelachen, dus een ontspannen dag. Keurige afhandeling na de verhuizing, echt een aanrader!