Blokland Verhuizingen

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Almere
  4. Blokland Verhuizingen

verhuisbedrijf Blokland Verhuizingen

Antennestraat 72, 1322AS Almere, Nederland
Dit is een citaat van Blokland Verhuizingen zelf:

Verhuizing of Tijdelijke Opslag Inboedel nodig?

Over Blokland Verhuizingen

Ons doel bij Blokland Verhuizingen is om de verhuisstress geheel bij u weg te nemen en om er voor te zorgen dat u de verhuizing van uw oude naar uw nieuwe woning met plezier zult beleven. Vanaf het moment dat wij langs komen om u een goede inschatting te geven van de kosten tot de daadwerkelijke verhuizing willen we u het gevoel geven dat u alles aan ons over kan laten. U zult bij ons ook nooit voor financiële verrassingen komen te staan. Het bedrag in de offerte is dan ook het bedrag wat u uiteindelijk betaald, ongeacht of wij langer bezig zijn met verhuizen dan we tijdens de offerte opname hebben ingeschat.

Wij zijn een jong verhuisbedrijf maar ons team beschikt toch al over meer dan 20 jaar ervaring in de verhuisbranche. U kunt er dus op rekenen dat de verhuizing van uw persoonlijke spullen bij ons vaste team van professionele verhuizers in zeer goede handen is. Het is onze hoogste prioriteit om uw verhuizing netjes, snel en schadevrij uit te voeren.
Naast reguliere verhuizingen in Almere en omgeving leveren wij ook een aantal specialistische diensten. Een aantal hiervan is piano- en vleugeltransport, bijzonder vervoer, het aanbieden van opslag voor uw inboedel, het verhuren van een verhuislift en het in- en uitpakken van uw kunst en servies. Uiteraard kunt u ons voor elk speciaal of bijzonder verzoek m.b.t. verhuizen, opslag of vervoer even contacten. Dus als u op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf met professionele verhuizers Almere en omstreken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Blokland Verhuizingen van Google My Business

image description

Gisteren heeft mijn verhuizing plaatsgevonden van Amsterdam-Oost naar Amsterdam-Zuid. Ik ben hierbij uitstekend geholpen door 3 verhuizers van Blokland Verhuizingen. Hele sympathieke, hardwerkende, nette jongens, die zorgvuldig met mijn spullen omgingen en precies alles neerzetten waar ik dat wilde hebben. Het ging ook vrij snel. Niets dan lof dus en ik zou ieder ander aanraden om Blokland Verhuizingen in te schakelen bij een verhuizing...!

image description

Tweede keer gebruik gemaakt van Blokland Verhuizingen. Alles ging in goed tempo en we waren in 1x over. Erg fijn! Kantekening vond ik dat een verzwaarde deur uit de sponning was gehaald en niet terug was gezet. Kantoor gebeld of de deur nog even teruggeplaatst kon worden. Met een smoes dat een monteur bezig was en ze er niet bij konden (monteur was echter etage hoger bezig en er lag alleen een doos van de monteur in de kamer van waar de deur hoorde). Er was ook helemaal niet gecommuniceerd over die deur. Ze waren gewoon weggegaan. Kantoor had alle begrip, maar wilde niet helpen. Wel als ik nog voorrijkosten zou betalen. Erg belachelijk!

image description

Keurig alles geregeld En fijne mannen die ons verhuist hebben Wij zijn zeer tevreden !!!

image description

Professioneel en pragmatisch. Alles verliep vlekkeloos. Ik had totaal geen stress.

image description

Goed geregeld. Super correcte medewerkers. Alles zeer geordend en netjes