Berat Transport & Verhuizingen

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam
  4. Berat Transport & Verhuizingen

verhuisbedrijf Berat Transport & Verhuizingen

Poortland 138, 1046BD Amsterdam, Nederland
Dit is een citaat van Berat Transport & Verhuizingen zelf:

Berat Transport & Verhuizingen staat ook in deze moeilijke periode voor uw klaar! Wel volgen wij, ter bescherming van onze klanten en medewerkers, de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Wij vragen vragen u om deze richtlijnen ook te volgen.

Over Berat Transport & Verhuizingen

Berat Transport, dat in 2009 de verhuissector betrad, is erin geslaagd om in korte tijd met zijn kwaliteiten in één van de beste binnen de sector te behoren. Wij werken met het oog op klanttevredenheid en bieden daarvoor verhuizingen aan met moderne verhuiswagens met daarin deskundige en ervaren verhuisexperts. Ons bedrijf dat niet alleen particuliere en zakelijke verhuizingen uitvoert, maar ook transport en opslag van goederen verzorgd, doet dit volledig op eigen kracht. Wij maken geen gebruik van onderaannemers. Zo voorkomen wij dat u verschil in servicekwaliteit ervaart.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over Berat Transport & Verhuizingen van Google My Business

image description

Berat Transport en Verhuizingen is een bedrijf dat verantwoording neemt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze zijn snel en adequaat in de communicatie, zijn flexibel en vriendelijk. Dank jullie wel voor de goede service!

image description

Laatst (dec 2021)heeft Berat Transport een verhuizing voor ons gedaan. Situatie was lastig (bomen en lantaarnpalen), maar door slim gebruik van de verhuislift was de klus keurig en snel geklaard.

image description

Goede en snelle service. Ze zijn flexibel en snel. Ik had een bank besteld maar kreeg een ruime tijdvak door. Gelukkig waren ze bij Berat flexibel en behulpzaam. Ze stonden binnen 20minuten voor mijn deur toen de bank werd geleverd om deze met een lift naar boven te transporteren. Goeie service, flexibel en meedenkend!

image description

De heren waren professioneel bezig hebben de klus netjes afgerond. een aanrader !!!

image description

3 Maanden van te voren mijn afspraak geboekt en ondanks de regen kwamen de verhuizers van Berat transport hun afspraak na. Was een grote stress minder omdat ik ook weer van andere bedrijven heb gelezen dat zij annuleren met slecht weer. Maar Zeki is een sympathieke attente man, weet hoeveel stress het proces rondom verhuizen kan zijn en kwam overigens de volgende dag nog apparatuur aansluiten, dank voor jullie service!