B & B Verhuizingen

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Loon op Zand
  4. B & B Verhuizingen

verhuisbedrijf B & B Verhuizingen

Hoge Steenweg 52, 5175 AD Loon op Zand, Nederland
Dit is een citaat van B & B Verhuizingen zelf:

Goedkoopste verhuisbedrijf van Noord-Brabant

Over B & B Verhuizingen

B&B Verhuizingen is een ervaren verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen binnen Nederland voor een scherpe prijs. Al 20 jaar de goedkoopste. Ook kunt u bij B&B Verhuizingen terecht voor uw bedrijfs- en projectverhuizingen. Sinds 2001 werkzaam in de regio’s Oosterhout, Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Bij B&B Verhuizingen staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarnaast onderscheidt B&B Verhuizingen zich door een hoge servicegraad te koppelen aan een lage prijs.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

5 beoordelingen over B & B Verhuizingen van Google My Business

image description

Zeer fijne, goede mensen. Erg voorzichtig en vakkundig. Zorgen goed voor je mooie spullen. Alles liep op rolletjes. Bedankt Remco, Jeroen, en derde persoon.

image description

Fijn bedrijf duidelijke prijzen komt afspraken na.

image description

B&b heeft mijn verhuizing verzorgd van Tilburg naar Loon op Zand. Ze hebben snel en goed werk geleverd, ze waren daarbij ook voorzichtig met mijn spullen. Bij het uitzoeken van een verhuisbedrijf waren zij ook het scherpst geprijsd.

image description

Super service, aardige mensen zeer tevreden