Angel Verhuizingen V.O.F.

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam
  4. Angel Verhuizingen V.O.F.

verhuisbedrijf Angel Verhuizingen V.O.F.

Nieuwe Hemweg 4G, 1013BG Amsterdam, Nederland
Dit is een citaat van Angel Verhuizingen V.O.F. zelf:

Angel Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam. Een traditioneel familiebedrijf met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie.

Over Angel Verhuizingen V.O.F.

Ons Verhuisbedrijf uit Amsterdam, dat actief is sinds 1937, is een vertrouwd gezicht zowel nationaal als internationaal. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar. Angel Verhuizingen is het verhuisbedrijf voor Amsterdam en omstreken.

Angel verhuizingen is aangesloten bij de OEV ”de erkende verhuizer”. Als Erkend Verhuizer bent u, als klant, gewaarborgd van kwaliteit en vakmanschap welke een verhuizing of transport vereist.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

3 beoordelingen over Angel Verhuizingen V.O.F. van Google My Business

image description

Prima verhuizers. Niets op aan te merken.

image description

Wij zijn bijzonder tevreden over het verhuisbedrijf Angel. Alles werd keurig geregeld en zorgvuldig gedaan. Onze complimenten Dank jullie wel