Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Kortenhoef
  4. Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen

verhuisbedrijf Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen

Oranjeweg 107, 1241 XR Kortenhoef, Nederland
Dit is een citaat van Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen zelf:

Wij willen u graag kennis laten maken met onze speciale mogelijkheden en diensten voor verhuizingen, woningontruiming en/of opslag.

Over Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen

Verhuizen is emotie en vereist een nauwkeurige aanpak met zorg en aandacht. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Ab Faas heeft een facilitaire achtergrond en ruim 25 jaar ervaring in de dienstverlening en zorgsector. Acht jaar geleden is Ab Faas zijn verhuisbedrijf gestart. Het persoonlijke contact met mensen, het verhuizen zelf en vooral de sociale kant van het vak spreken Ab Faas en zijn medewerkers erg aan.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

4 beoordelingen over Ab Faas Verhuizingen & Woningontruimingen van Google My Business

image description

Prima bedrijf en een prima service

image description

Ab Faas verhuizingen heeft ons fantastisch geholpen met de ontruiming en opslag van de kamerinhoud van onze zoon bij beschermd wonen. Binnen een middag geregeld en prima verlopen. Een fijne verhuizer en heel klantvriendelijk. We zijn blij met deze verhuizers. Chapeau Ab Faas!

image description

betrouwbaar adres voor goede service!